Artikel top billede

Årets bedste spil er kåret

Så er stemmerne talt op. ComON-læserne har kåret årets bedste spil.

Elder Scrolls V: Skyrim er det bedste spil i 2011.

Det er resultatet af ComONs juleafstemning, hvor vi bad vores læsere om at vælge det bedste spil fra året, der nu er slut.

Skyrim fik hele 38 procent af stemmerne.

Resultatet stemmer meget godt overens med placeringen på Metacritics, hvor Skyrim til Xbox i øjeblikket deler førstepladsen med Batman - Arkham City (PS3) med en score på 96. Sidstnævnte spil er spilanmeldere og ComON-læserne dog ikke enige om - se nedenfor.

Krig henvist til andenpladsen

På en andenplads fik Battlefield 3 18 procent af stemmerne. 

Et meget mere omtalt og solgt krigsspil er Call of Duty: Modern Warfare 3 (MW3). Der bliver af ComON-læserne bedømt som det tredjebedste spil med 11 procent af stemmerne.

MW3 har allerede høstet popularitet i 2011, hvor det blev en milepæl i historien. Salget i spillets første 24 timer på gaden overhalede salget af selv de største 
Harry Potter-film i biografen. Og spillet indtjente også en milliard dollars hurtigere end den populære Avatar i biografen.

På fjerdepladsen kom det spritnye Starwars: The Old Republic sejlende ind. Spillet udkom først den 20. december - ikke mange dage efter at afstemningen var startet. Men åbenbart har mange ComON-læsere nået at tjekke det ud i juleferien med godt resultat. MMORPG-spillet, der blandt andre udfordrer gigantspillet World of Warcraft, fik ni procent af alle stemmer på titlen som årets bedste spil.

Tæt på stjernekrigen fandt man Portal2, der fik otte procent af stemmerne.

Uncharted 3 kom som nummer seks, mens Assasins Creed Revelations landede på syvendepladsen. De fik henholdsvis fire og tre procent af stemmerne. L.A. Noir og Batman Arkham City fik hver to procent og kan deles om ottende og niende pladsen.

Mest markant i hele afstemningen var Gears of War 3, der fik nul komma nul (0,0) procent af alle stemmerne afgivet på titlen som årets bedste spil. Så er alt vist sagt.

Redaktionen takker for deltagelsen. Vi har trukket lod og offentliggør i ugens løb hvem er har vundet en AR Drone som førstepræmie, en SSD-disk som andenpræmie og et sæt hovedtelefoner som tredjepræmie.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Helt nye spilleregler: Sådan får du succes på cloudrejsen
Skiftet til cloud udfordrer din forretning og stiller helt nye krav til, hvordan du håndterer projektet – teknisk og strategisk. Få overblik, råd og konkret viden her.