Artikel top billede

DCS skovler penge ind

Der sker ting i branchen lige nu, og det er de dygtigste, der overlever, lyder det fra DCS-direktør Jørgen Pedersen, som netop har fremlagt et resultat før skat på 17,5 millioner.

DCS kan føje endnu et flot regnskab til striben.

Århusdistributøren og brokeren kommer ud af 2010/11 med et resultat før skat på 17,5 millioner kroner. Sidste regnskab lød resultatet på 19,6 millioner kroner før skat.

»Det er stadig hårdt arbejde, der ligger bag,« lyder det fåmælt fra direktør Jørgen Pedersen, som af konkurrencemæssige hensyn ikke ønsker at udtale sig mere specifikt om regnskabet. 

Generelt om markedet siger han:

»Der sker ting i branchen lige nu, og det er dygtigste, der overlever. Vi skal finde vores plads i markedet, og det er spændende at se, hvad der sker i de kommende år. Konsolideringen er slet ikke slut endnu,« siger han.

På spørgsmålet om, hvorvidt DCS har planer om selv aktivt at deltage i konsolideringen i form af opkøb, svarer Jørgen Pedersen:

»Nej, det kan vi ikke finde ud af, så det vil vi lade andre om. Men vi kan ikke helt afvise, at der kan opstå muligheder. Men indtil nu har vi ikke kunnet finde ud af det.«

Distributørens bruttofortjeneste er ifølge regnskabet på 27,3 millioner kroner, hvilket er et mindre fald i forhold til forrige regnskab.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Digitaliseringsstyrelsen søger ny hovedleverandør til Borger.dk
Digitaliseringsstyrelsen søger med million-ordre ny hovedleverandør af en række centrale opgaver på Borger.dk i en fokuseret kontrakt, hvor man kommer til at samarbejde tæt med Netcompany.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.