Artikel top billede

DCS åbner københavnsk kontor med GS Scandinavia-profil i spidsen

Århus-distributøren DCS ruster op med nyt kontor i København. Til at stå i spidsen har DCS headhuntet den tidligere GS Scandinavia-produktchef Peter Hjordt.

Selv om EET i november overtog aktiviteterne efter den krakkede nichedistributør GS Scandinavia, melder århusianske DCS sig nu også på banen i kampen om krakkede GS Scandinavias kunder.

Den tidligere GS Scandinavia-produktchef Peter Hjordt har nemlig valgt at fortsætte karrieren hos DCS, og med ham i spidsen åbner DCS nu et kontor i København.

»Jeg blev kontaktet af flere, efter at GS Scandinavia gik ned. Men jeg har kendt DCS i mange år og har haft tæt kontakt med Jørgen (Pedersen red.) og flere af de andre og har stor respekt for måden, Jørgen har håndteret tingene på og måden, han melder ud på,« fortæller Peter Hjordt, som ifølge ham selv valgte at takke nej til at fortsætte i EET-regi.

DCS direktør Jørgen Pedersen lægger ikke skjul på at planen er at vinde yderligere markedsandele.

»Med stærke profiler som Peter Hjordt i firmaet, sikres vi at stå stærkt. Med Peter Hjordt har vi den ledelsesmæssige ballast til fortsat forretningsudvikling,« lyder det fra Jørgen Pedersen.

Peter Hjordt hævder, at han har taget et agentur fra GS Scandinavia med over til sin nye arbejdsplads, selv om han endnu ikke ønsker at afsløre navnet på producenten bag det nye agentur.

»Jeg har siddet med agenturet i næsten fem år, og det har rigtig spændende muligheder, og det har desuden været et krav fra producenten, at jeg skulle sidde med det. Vi har derudover fået en række andre agenturer, vi først kan offentliggøre i februar,« hævder Peter Hjordt, som ikke ønsker at løfte sløret for, om også disse agenturer har en fortid hos GS Scandinavia.

Peter Hjordt kommer til at arbejde med base i København, og i den forbindelse åbner distributøren den 1. februar et kontor centralt i hovedstaden.

Mens to sælgere bliver tilknyttet kontoret får Peter Hjordt ansvaret for produktstyring/ledelse samt distributørens forretningsudvikling i Norden.

»Flere og flere kunder går i retning af at blive nordiske og paneuropæiske, og det er derfor vigtigt at se Norden som et stort marked fremfor individuelle markeder.«
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere