Artikel top billede

SKI udskyder print-aftale igen

Det kører ikke for SKI. Byge af spørgsmål fra kanalen forsinker rammeaftalen for kopi og print i to uger.

Det kniber for SKI at få gang i sin rammeaftale 02.12 for kopi og print, som for et år siden blev opsagt efter at Konkurrencestyrelsen underkendte juraen halvdelen af SKIs rammeaftaler.

Ifølge EU's udbudsportal har SKI udsat fristen for afgivelse af tilbud med to uger, så fristen nu er den 24. januar.

Udsættelsen skyldes ifølge CRNs oplysninger, at SKI ikke har kunnet nå at svare på en lang række spørgsmål til udbudsmaterialet fra leverandørerne.

Det er ikke første gang, at SKI må udsætte udbuddet af kopi- og print-aftalerne. Sidste år udskød SKI også udbuddet, og også dengang lød forklaringen, at det var »dialogen med branchen«, der var årsagen til forsinkelsen.

Omsætningen på print- og kopiaftalen har en samlet værdi på en halv milliard kroner. Sideløbende er SKI på vej med en anden rammeaftale, hvor de kommuner, der tilslutter sig aftalen, forpligter sig til at købe ind via SKI.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra SKI.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere