Artikel top billede

Skuffelse i Datacon trods millionoverskud

Trods vækst og plus på bundlinien er direktør Jan Misser ikke tilfreds med sit seneste regnskab.

»En overskudsgrad på under en procent er ikke godt nok.«

Sådan sammenfatter direktør Jan Misser fra infrastruktur- og ERP-forhandleren Datacon sit seneste regnskab, hvor resultatet før skat lyder på lige over to millioner kroner, hvilket er mindre end en tredjedel af resultatet året før, hvor Datacon fik et plus på 6,3 millioner kroner.

Resultatet er kommet i hus på baggrund af en omsætning på 239 millioner, hvilket er en lille stigning på knap to procent i forhold til året før.

»Vi gik efter et overskud på ti millioner, så vi kan ikke være tilfredse. På den anden side: Som markedet og samfundsøkonomien har set ud det seneste år, er det måske ikke så tosset. Og vi tager da også markedsandele. Men det er frustrerende, når vi selv synes, vi har potentialet til noget større,« lyder det fra Jan Misser.

Han forklarer den manglende opfyldelse af ambitionerne med et hårdt marked for Dynamics AX, hvor omkostningerne på salgssiden har været højere end forventet.

»Vi har haft stigende omkostninger på presales-arbejdet i nogle projekter, vi har været ude og hente hjem, ligesom vi har ryddet op i nogle gamle projekter.«
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere