Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Tvunget til nedskæringer: Nu vil Time Computer vende udviklingen

Avis-annoncering skal øge omsætningen hos CBC-forhandleren Time Computer, som også håber at kunderne snart begynder at udskifte forældet udstyr.

Det er barske tider for de mindre erhvervsforhandlere i it-kanalen. Hos CBC-forhandleren Time Computer i Hvidovre ved København har man derfor de seneste år skåret forretningen til, så man i dag er nede på syv medarbejdere mod de 11-12 mand, som man beskæftigede for tre-fire år siden.

Tilpasningen er også det, der redder økonomien i Time Computers seneste regnskab, som viser et beskedent overskud på 129.000 kroner før skat.

Alene det sidste år er udgifterne til lønninger skåret ned med næsten en tredjedel. Men direktør Jan Spure håber, at der snart er bedre tider på vej.

»Med den størrelse vi har efter tilpasningen, løber forretningen rundt. Efter sommerferien i fjor har markedet været helt dødt på grund af usikkerhed om den europæiske krise og regeringsskiftet. Kunderne er jo også ramt af krisen, så de har ikke travlt, og da slet ikke med at købe de varer, vi kan levere,« siger Jan Spure.

I løbet af foråret forsøger han derfor at sparke mere gang i forretningen gennem avisannoncering for hostede løsninger, som er billigere at kaste sig ud i for kunderne.

»Så regner vi med, at der i år også kommer nogle serverudskiftninger. Nogle kunder har allerede ventet to år for længe, og udstyret kan jo ikke bliver ved med at holde, og det er jo altid bedre at skifte, før det går helt galt, « siger Jan Spure.

En anden mulighed for at udvikle forretningen er opkøb af andre firmaer, som han ikke vil afvise kan blive aktuelt i det kommende år.

»Jeg kan godt forestille mig, at vi på et tidspunkt køber os til større volumen, men det er jo også et spørgsmål om finansiering,« siger Jan Spure.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.