Artikel top billede

EET starter egen sælgeruddannelse

Et nyt traineeprogram skal sikre den fremtidige rekruttering af sælgere til den danske distributionskoncern.

14 unge sælgerspirer fra hele Europa har taget fat på et nyt traineeprogram i distributionskoncernen EET Group. De 14 deltagere kommer fra 12 af de i alt 16 lande, hvor EET i dag er til stede.

Uddannelsesforløbet, der internt i koncernen går under navnet EET Academy, løber over et par år og omfatter både salgstræning, produktviden og oplæring i EETs interne systemer, fortæller koncerndirektør John Thomas.

»Vores trainees hyres i de enkelte lande og kommer så ad flere omgange her til Danmark, hvor de gennemgår de forløb med både teori og praksis, vi har planlagt for dem. Målet er, at strømline træningen, så den er ens i de forskellige lande,« fortæller John Thomas.

De første elever startede i september i fjor, og de har allerede to gange - senest i december været på studieophold hos EET i Danmark. Næste runde løber af stabelen i foråret. Lærerkræfterne i EET Academy er ifølge John Thomas dels hentet internt og eksternt fra blandt andet producenter.

Han lægger ikke skjul på, at EET har som langsigtet mål selv at kunne dække en væsentlig del af sine fremtidige behov for rekruttering af sælgere. Bare i 2011 øgede EET sin medarbejderstyrke med mere end ti procent, og John Thomas forventer, at det nye traineeprogram på sigt vil kunne dække halvdelen af behovet for nye medarbejdere.

»Vi forventer, at de unge fortsætter hos os, så når vi kigger 10-15 år frem, vil der være nogen tilbage, der er startet i vores eget traineeforløb. Den måde, vi nu gør det på, er meget mere omkostningstung. Men det er også mere effektivt, fordi vi kan undervise de unge i større grupper og investere i bedre lærerkræfter,« siger John Thomas.

Næste hold på EET Academy starter til september, og søgnignen efter nye studerende begynder til april.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere