Artikel top billede

Trend Micro: Cloud bag dansk kanaloprydning

Sikkerhedsproducenten sætter tommelskruerne på sine forhandlere: I skal vide mere om cloud og infrastruktur, siger landechef Kim Lindberg.

Tiden er ved at løbe fra den traditionelle forhandler af sikkerhedsløsninger. Sådan lyder budskabet fra Trend Micros danske landechef Kim Líndberg, som opfordrer forhandlerne til at skaffe sig ekspertise indenfor cloud og infrastruktur - hellere i dag end i morgen.

»Hos Trend Micro efterlyser vi i stigende grad partnere, som er eksperter inden for virtuel infrastruktur. De har langt bedre forudsætninger for at sælge vores produkter end den traditionelle sikkerhedspartner, der slet ikke har samme indsigt i kundernes infrastruktur. Samtidig oplever vi, at forhandlere af virtuel infrastruktur i stigende grad ser sikkerhed som en vigtig komponent i deres samlede produktsortiment,« Kim Lindberg.

Han forudser samtidig, at de øgede krav til forhandlernes kompetencer vil betyde, at Trend Micro i fremtiden vil samarbejde med færre forhandlere, i takt med at markedet forandrer sig.

»Den typiske sikkerhedspartner er ved at være passé, og forhandlerne kan godt selv se, i hvilken retning, det bærer. Fremtidens sikkerhedspartner skal vejlede både på strategisk såvel som teknisk niveau, fordi kunderne i stigende grad har brug for en trusted advisor, der kan hjælp med at finde de bedste sikkerhedsløsninger. Det er det, kunderne efterspørger, og de forhandlere, der ikke kan levere hele pakken vil forsvinde fra markedet,« siger Kim Lindberg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere