Artikel top billede

Thyregod til tops i Expert-koncernen

Expert-koncernen ruster op på e-handelsfronten og har sat Proshops direktør Poul Thyregod i spidsen for at samle de nordiske e-handelsplatforme. Han stopper som direktør i Proshop.

Expert tager endnu et offensivt skridt i kampen om det nordiske retailkunder og samler koncernens e-handelsplatforme under et.

Proshops stifter og direktør Poul Thyregod kommer til at stå i spidsen for arbejdet, og han indtræder samtidig i Experts nordiske koncernledelse.

»Jeg er blevet spurgt, om jeg vil hjælpe Nordic med at få lande og systemer til at fungere sammen, så udfordringen bliver i første omgang at få strømlinet alle systemer. Som det ser ud i dag, er Expert en retailkæde, men vi skal lære, at der er et ligeså stort potentiale på internetdelen,« siger Thyregod.

Han ser frem til at arbejde på et mere strategisk niveau og fratræder i samme ombæring direktørstolen i Proshop, som han stiftede i 1995, og som er Danmarks ældste onlinebutik.

»Vi skal have fat i en retfærdig bid af markedet. En bid, der tilkommer så stor en koncern som Expert-koncernen. I mine øje har Expert ikke været aggressive nok på internetdelen, men det bliver vi,« bedyrer Poul Thyregod.

Han tiltræder officielt i sin nye stilling den 1. februar, men rejser allerede nu rundt og besøger de nordiske lande.

For et par år siden blev Thyregods Proshop købt af Expert. Dette brand fortsætter selvstændigt og bliver ifølge Thyregod ikke påvirket af strømliningen af de nordiske Expert-platforme. 

»Proshop og Expert er to meget forskellige koncepter, og der er plads til begge dele på markedet,« siger Thyregod.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.