Artikel top billede

Fejl lukker skyen for 70 danske Microsoft-kunder

Danske Office 365-brugere ramt af fejl hos TDC Hosting

Skyen volder problemer for Microsoft. Siden i går har 70 danske kunder på selskabets stort anlagte cloud-tjenste Office365 været ude af stand til at komme i kontakt med deres data. Det fortæller Børsen i dag.

Ifølge avisen skyldes problemet en fejl hos hostingudbyderen TDC Hosting. Her siger afdelingschef Ole Widahl, at man tager problemet meget seriøst og håber at have det løst i løbet af i dag.

Afdelingschefen siger ifølge Børsen, at fejlen har ramt "en væsentlig del" af de danske Office365-kunder. Avisen skriver samtidigt, at fejlen har ramt 70 kunder.

Ved redaktionens slutning var det ikke muligt for ComON at få en kommentar fra Microsoft Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere