AV Distribution hyrer flere folk

Salg af kabler og periferiudstyr har åbnet døren til retailmarkedet for den midtjyske distributør og pc-bygger AV Distribution, der forbedrer resultatet.

Det går godt for den jyske pc-bygger og distributør AV Distribution med brødrene Evald og Jens Christian Nørtoft i spidsen.

Resultatet før skat for 2010-11 lyder på 803.000 kroner mod 284.000 regnskabet før. Ligeledes er bruttoresultatet steget fra 989.000 til 1,5 millioner kroner.
 
»Vi har rigtig godt gang i det, som man i København kalder core business, men som vi herovre i Jylland kalder den daglige trummerum. Vi har gode, tilfredse kunder, og så har vi mange nye typer kunder i nicheproduktionen. Det ruller bare derudaf, så det er dejligt,« lyder det fra Jens Christian Nørtoft.

I 2011 skruede distributøren op for salg af kabler og periferiudstyr, og det har ifølge Nørtoft været med til at sikre det forbedrede resultat.

»Vi har i dag et komplet sortiment af kabler og periferiudstyr, og det har ført en masse synergi med sig. Vores eksisterende kunder køber nu også disse ting hos os, og da kablerne ryger ud på retailmarkedet, har vi også fået en fod indenfor her,« fortæller han og tilføjer, at AV Distributions pc'er tidligere kun i meget lille grad er blevet solgt på retailmarkedet.

At distributøren reagerede hurtigt på harddiskkrisen som følge af oversvømmelserne i Thailand er en anden indirekte årsag til de pæne tal.

»Vi reagerede jo på dag ét og købte stort op til vores produktion, inden det hele faldt sammen, og det har betydet, at vores pc-produktion indtil nu har været uberørt. Nu begynder vi dog at løbe tør, så det kan godt være, der kommer mindre prisstigninger nu,« siger Jens Christian Nørtoft. 

Han fortæller, at distributøren og pc-byggeren netop har ansat tre nye folk som følge af de positive takter, som ifølge Nørtoft vil fortsætte i det kommende år.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


IT Security 2021

Strategic IT Security 2021 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

22. april 2021 | Læs mere


Premium
Efter vanskeligt år jagter aarhusianske Mjølner nu tocifrede vækstrater: Vil for alvor indtage Sjælland - her er planen
Interview: Efter et corona-plaget år er aarhusianske Mjølner Informatics nu klar til at trykke på speederen. Topchef Brian Gottorp Jeppesen forventer tocifrede vækstrater, der især skal hentes fra det sjællandske marked. Se hans plan for 2021 her.
Computerworld
Næste uge går det løs: Apple inviterer til event på utraditionel vis
Apples store event i næste uge blev afsløret af Siri før tid. Få overblik over, hvad Apple ventes af løfte sløret for.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.