Artikel top billede

Norsk avis: Nu er Jensby lykkelig igen

Asger Jensby er kommet overens med sin personlige konkurs og fængselsstraf og er nu på vej tilbage, fremgår det af interview med Dagens Næringsliv.

Selv om han kører rundt i en peugeot 307, som er ejet af hans svigerforældre, og på grund af personlig konkurs maksmalt  kan tjene 16.000 kroner om måneden, er Asger Jensby nu en lykkelig mand - og på vej tilbage i it-branchen. I hvert fald hvis et interview i den norske avis Dagens Næringsliv står for troende.

"Når man går fra at have en personlig formue på 2,5 milliarder  til en personlig konkurs, så ændrer man livsstil. Livet må nødvendigvis ændre sig," siger Asger Jensby til Dagens Næringsliv.

Og det er unægtelig en rutsjetur Asger Jensby har været ude i.

I den danske kanal blev Asger Jensby kendt som den rige onkel, der investerede i en række it-virksomheder. Mest kendt i offentligheden er investeringen i IT Factory, som var hovedingrediensen i det senere kollaps i Jensbys imperium.

Men Jensby investerede også i blandt andet forhandleren Netkoncept.

Men det hele ramlede, da bedragerierne i IT Factory blev afsløret, og korthuset ramlede. Asger Jensby blev både erklæret personlig konkurs og idømt fængselsstraf.

Ifølge interviewet i Dagens Næringsliv har Asger Jensbys kone efterfølgende måtte tilbage arbejde som skolelærer for at få det til at løbe rundt.

Men nu er det igen ved at vende i den rigtige retning for Jensby. Han er daglige leder af den lokale fodboldklub, Kongsvinger Toppfotball og sidder og trækker i trådene i it-firmaet Inventive.

Men det gamle glade liv med dyre biler kommer ikke tilbage.

"Jeg skal aldrig i min levetid tjene mere end 16.000 kroner om måneden, for så går det direkte ind i boet efter Stein Bagger. De skal ikke have meget fra mig," siger Asger Jensby til Dagens Næringsliv, hvor han samtidig bemærker at han er glad over, at det ikke er gået ud over hans familieliv.

Han fortæller også, at vejen ud af krisen for ham har været arbejde.

"Jeg har bygget en ny terasse og to nye bad i huset, som vi låner af mine svigerforældre," fortæller han til Dagens Næringsliv.

Læs uddrag af interviewet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere