Artikel top billede

Logicas svenske Dynamics-afdeling smuldrer

Beskyldninger om kup svirrer i luften, efter at to tredjedele af de ansatte i Logicas Dynamics-afdeling er gået til konkurrenten Fujitsu.

Fujitsus svenske selskab har nydt godt af uro i Logica, som for nyligt annoncerede en stor europæisk fyringsrunde - der dog gik uden om Danmark - men til gengæld ramte Logicas svenske organisation hårdt.

Ifølge CRNs svenske søstermedie it24 har 19 medarbejdere - svarende til to tredjedele af de ansatte - forladt Logicas Dynamics-afdeling og er gået til konkurrenten Fujitsu.

Hos Fujitsu benægter chefen for Dynamics-afdelingen Leif Johansen, at der er tale om et kup. Han fortæller til it24, at han tror det handler om utilfredshed med Logicas engelske ejere. Han peger på at Dynamics-afdelingen stammer tilbage fra det gamle WM-data, som Logica købte for et par år siden. Ifølge Johansson, der selv kommer fra Logica, er der stor kulturforskel mellem det gamle WM-data og Logica.

Hos Logica sidder Dynamics-chefen Patrik Lemner dog, ifølge it24, med en dårlig smag i munden, og en fornemmelse af, at der et tale om et organiseret kup. Men han har svært ved at bevise det.

Niklas Hammarström, direktør for Fujitsu Business Services, hvor Dynamics-afdelingen hører under, benægter ligesom Leif Johanssen, at Fujitsu er gået efter at hugge Logicas Dynamics-afdeling.

"Det her er absolut ikke noget kup fra vores side. De har selv søgt hen til os. Vi har ikke taget noget initiativ til at få dem flyttet," siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.