Artikel top billede

Dell: Vi er dybt afhængige af forhandlere

- Mens andre leverandører vakler, er vores strategi klar, lød et af Dell-budskaberne i går aftes under en charmeoffensiv på Hotel Bella Sky i København.

Dell sparede ikke på loyalitetserklæringerne i går aftes på Hotel Bella Sky i København, hvor omkring 60 Dell-forhandlere, heriblandt repræsentanter fra Atea, Dustin, ED Data og IT Nations, var mødt op for at modtage budskabet om, at Dell nu går all-in på at sælge gennem kanalen.

»Vi bliver en succes sammen«, »der er nye tider på vej«, »vi er dybt afhængige af jer«, »der er ingen hellige køer i forhold til kanalen«, var blandt de sætninger, der føg gennem luften under arrangementet, hvor en række Dell-chefer var på talerstolen for at understrege, at der nu er åbnet op for salg gennem kanalen inden for alle forretningsområder.

Mens partnerne blev opvartet med en bid mad og lidt til ganen, benyttede producenten også lejligheden til at fremhæve egne fortrin fremfor konkurrenternes.

»Mens andre leverandører vakler, er vores strategi klar. Vi har i de sidste tre år investeret hårdt i løsninger, og vi ved hvilken vej vi skal gå,« lød det drilsk fra Dell General Manager Michael Jacobs med slet skjult hentydning til HPs vaklen omkring PSG-divisionens fremtid.

At Dell stadig møder modstand i markedet fra potentielle partnere, der ikke har glemt Dells gamle skurkerolle i form af direkte salg ser Michael Jacobs som en naturlig udfordring.

»Det er store ændringer, og det tager tid. Der vil altid være nogle bump på vejen, men vores intention er helhjertet og selvfølgelig tager det tid at overbevise forhandlerne efter at have solgt direkte i 25 år,« konstarede Michael Jacobs.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.