Artikel top billede

Ny SMB-strategi giver Plambech ansvar for både C5 og NAV

Microsoft Danmark samler NAV og C5 i et team, som led i nye SMB-strategi.

For mange C5-partnere har Tine Plambech længe været et kendt ansigt. Nu kommer NAV-partnere også til at stifte bekendtskab med hende. Tine Plambech har nemlig udover ansvaret for C5 og overtaget produktmarketing-ansvaret for Dynamics NAV i Danmark. Det samtidig med at Microsoft i Dynamics-sammenhæng samler SMB-satsningen under et.

"Det er sket i forbindelse med en ændret strategi for NAV, hvor vi ønsker at udvide markedet til de mindre kunder. Derfor gav det mening at samle indsatsen mod SMB på et sted," siger Tine Plambech og fortsætter:

"Det er et forsøg på at udnytte vores ressourcer bedst.  Vi ønsker at gøre det mere fokuseret. Jeg har brændende energi for SMB. Og da vi i forvejen hare en række partnere som både har C5 og NAV, så giver det mening med et fokuspunkt for de her partnere."

Tine Plambech fortæller også, at der i øjeblikket er en bevægelse i C5-landskabet, som gør at den nye SMB-gruppe giver endnu bedre mening.

"Lige nu er der en hel del C5-partnere, som kigger på NAV på grund af den ændrede strategi, hvor NAV bliver Microsofts produkt rettet mod SMB worldwide. Derfor giver det god mening for partnere at se på Dynamics NAV, hvis de har ambitioner udenfor det danske marked," siger Tine Plambech.

Hun understreger samtidig, at den nye SMB-gruppe ikke betyder et farvel til C5.

"Microsoft i Danmark vil fortsat positionere Dynamics C5 til de små kunder startende fra en enkelt ansat, hvorimod fokus for Dynamics NAV ligger på kunder med 5 PC'er op til 250 PC'er."

Samtidig med at Tine Plambech får ansvaret for SMB i Dynamics kommer Per Christensen til at tage ansvaret på Dynamics AX, der så til gengæld går mod den høje ende af markedet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere