Artikel top billede

Atea tjente 275 millioner i Danmark

(opdateret)Trods krise er Atea kommet ud med endnu et godt regnskab. I Danmark voksede overskuddet med over 20 procent i 2011 - endnu bedre i resten af Norden.

Atea har med det netop offentliggjorte regnskab vist, at de stadig sidder solidt på Norden. Omsætningen i 2011 endte på 19,6 milliarder kroner (omregnet fra norske kroner). Det er en stigning i forhold til 2010 på 18 procent.

Overskuddet (EBITDA) for 2011 lå på 846 millioner kroner - heraf har Atea i Danmark bidraget med et overskud(EBITDA) på 275 millioner kroner.

Det danske overskud er fremkommet på basis af en omsætning på 5,6 milliarder kroner (omregnet fra norske kroner).

Selv om det danske bidrag til overskuddet er større end det norske overskud (EBITDA) som endte på 250 millioner kroner, så har Norge til gengæld taget et tigerspring med en omsætningsvækst på næsten 40 procent til 5,64 milliarder kroner. Dermed har Norge i 2011 overhalet den danske omsætning.

Atea i Sverige er storebror efter en omsætningsvækst på 21 procent, som sendte selskabet op på en omsætning i 2011 på 6,3 milliarder kroner og et overskud (EBITDA) på 253 millioner kroner (en vækst på 23 procent i forhold til 2010).
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere