Artikel top billede

Løsningsforhandler trodser Randers-krise

Trods hårde tider for it-forhandlere i Randers med fokus på privatsalg, går det ganske udmærket for løsningsforhandleren IT Company.

I sidste uge beskrev CRN, hvordan de to it-forhandlere, Purkær It og Top-it for nylig er lukket og har efterladt Randers Computer Center tilbage som den eneste overlevende it-forhandler med fokus på privatsalg.

Men det betyder ikke, at al it-forretning går ned ad bakke i Randers. Hos løsningforhandleren IT Company har man de seneste år trodset krisen og leveret sorte tal.

I 2009 blev det til et resultat før skat på 1,2 millioner kroner, som dog i 2010 faldt til 331.000. I regnskabet for 2011, der er på trapperne, forventer direktør Michael Schou at kunne fremlægge et resultat på en halv million kroner.

»Vi har haft en organisk vækst gennem årene, og vi har fået overskud og vundet gazellepriser. Så jeg synes selv, det går godt. Vi leverer primært infrastrukturløsninger til erhvervskunder, og det fabelagtige er jo, at vi kan sidde her og servicere kunder i hele Danmark. Vi har en del landsdækkende kunder,« lyder det fra Michael Schou, som også har opgaver hos kunder i nærområdet, der kræver fysisk tilstedeværelse.

Michael Schou overtog virksomheden i 2005, efter tidligere selv at have været konsulent i virksomheden. På et tidspunkt havde virksomheden også en afdeling på Sjælland, men de to afdelinger gik separate veje for et par år siden.

Selv om IT Company også mærker krisen, er den til dels vendt til noget positivt på hostingfronten.

»Storhedstiden er væk, og folk holder tingene i live i længere tid. Men til gengæld nyder hosting godt af tiden lige nu,« lyder det fra direktøren.

IT Company har i dag fem ansatte.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Premium
Vigtig opdatering på vej til Windows: Får omsider din HDR-skærm til at funkle
Microsofts Windows 10-styresystem vil i fremtiden kunne arbejde bedre med de flotte farver og den høje kontrast, som HDR-skærme tilbyder.
Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.