Artikel top billede

Direktør for chip-firma dør i flyulykke

Hjemmebygget fly brød i brand mens det lagde an til landing.

Chip-firmaet Micron har mistet direktøren og bestyrelsesformanden Steve Appleton. Han døde fredag i et flystyrt i Boise Idaho.

Appleton var alene i flyet, der var af typen Lancair IV-PT, da ulykken skete. Ifølge amerikanske medier brød propelflyet i brand lige før landing.

Ifølge de amerikanske lufthavnsmyndigheder var Appletons Lancair-fly hjemmebygget og af en type, der er i myndighedernes søgelys. Angiveligt skulle hjemmebyggede fly have været involveret i 222 ulykker i 2011 og have kostet 67 mennesker livet.

Ulykken i Boise, der kostede Steve Appleton livet, var ikke den første ulykke chip-direktør har været involveret i. I 2004 brækkede han flere lemmer, da han styrtede i et tilsvarende fly.

Hos Micron har man reageret hurtigt og udnævnt D. Mark Durcan som ny CEO og Robert E. Switz som bestyrelsesformand for selskabet.

Micron producerer blandt andet DRAM og NAND, og laver Solid State diske.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere