Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Datacomfort må sige nej til nye kunder

Selvom Microsoft lægger en aggressiv linie på markedet for økonomisystemer til SMB-kunder forventer den nordsjællandske C5-forhandler ikke vild og voldsom vækst.

Efter mere end ti år med base i Græsted har Datacomfort fra nytår overtaget Skats tidligere lokaler i Hillerød, og har dermed også gjort sig klar til en forventet udvidelse af forretningen i løbet af indeværende år.

»Antallet af medarbejdere skal være stigende i det kommende år, hvor vi gerne skal ansætte i hvert fald to nye medarbejdere. Det tror jeg bestemt også, at vi når,« siger Datacomforts direktør Christian Birkmann, som efter eget udsagn har den første ansættelse i pipeline.

Han forventer dog ikke af den grund vild og voldsom vækst i den pt. ti mand store C5-forretning. Siden regnskabsbøgerne for 2010/2011 blev lukket ved udgangen af september 2011 har Datacomfort dog oplevet øget tilgang af opgaver, selvom man på grund af manglende kapacitet fra tid til anden må takke pænt nej til nye kunder.

»Der er kommet mere gang i markedet i løbet af efteråret, og tilgangen af kunder fortsætter,« lyder det fra Christian Birkmann, som samtidig fortæller, at Microsoft gennem et stykke tid har presset på for at C5-forhandlerne hverver især mindre kunder - og især til den hostede version af økonomisystemet C5, som er i konkurrence med det cloud-baserede economics.

»Microsofts fokus på hostet C5 er udtryk for, at de meget gerne vil have, at vi lukker aftaler med potentielle economics-kunder. Det kan man også se på prissætningen af hostet C5,« mener Christian Birkmann.

I det seneste regnskab nåede Datacomfort et resultat før skat på 529.000 kroner, hvilket er en smule bedre end året før. Birkmann ønsker ikke at oplyse den præcise omsætning, men afslører dog, at niveauet er mindre en ti millioner kroner årligt. Han forventer, at indtjening og overskud i indeværende år vil ligge på samme niveau.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.