BREAKING:Mægtige Itadel solgt: Overtages af IT Relation

Artikel top billede

Labtech Data byder små forhandlere op til dans

Et beskedent overskud til Labtech Data vækker både glæde og ærgrelse. - Jeg havde gerne set et bedre resultat, for vi vil gerne vækste yderligere, siger Labtech Datas ejer Frank Andersen.

I en tid hvor små forhandlere kæmper hårdt for overlevelse, øjner Labtech Datas ejer Frank Andersen gode muligheder for at ekspandere.

Af den grund ærgrer det ham »kun« at komme ud af 2010/11 med et resultat før skat på 272.000 kroner mod 587.000 året før. Bruttofortjenesten er dog vokset svagt fra 3,4 til 3,5 millioner kroner.

»Jeg havde gerne set et bedre resultat, for vi vil gerne vækste yderligere, og når vi ikke laver flere penge, er det svært at vokse i det tempo, vi gerne vil. Men på den anden side er det ok at komme ud med et plus i disse tider,« lyder det fra Labtech Datas ejer Frank Andersen og forklarer, at tilbagegangen i resultatet blandt andet skyldes en række sygemeldinger.

»Det har selvfølgelig gjort, at vi har måttet dække ind. Men når det er sagt, har vi åbnet en butik mere,« siger han med henvisning til åbningen af Labtech Data i Hobro i april sidste år.

Det beskedne resultat holder ham dog ikke tilbage fra tanken om at åbne endnu en butik i år, og han byder gerne andre forhandlere op til dans.

»Der findes mange små byer i Nordjylland, hvor der findes dygtige forhandlere, som jeg gerne vil snakke med. Nå vi bliver flere, kan vi mere. Fremfor man er en lille bolsjebiks, hvor man selv skal tæve bogholderen, hvis han kommer for sent. For det er træls« siger han.

Han er dog umiddelbart meget varm på ideen om at åbne endnu en butik i Aalborg, hvor der allerede ligger to Labtech Data-butikker.

»Det kunne for eksempel være ude i nærheden af den nye Elgiganten. Jeg kunne så håbe, at der blev solgt så meget, at der var brug for en masse service,« siger han og tilføjer:

»For når det regner på præsten, drypper det jo på degnen.«
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Computerworld
Apple pumper milliarder ind i optisk laser-selskab - rygterne tager til om nye planer
Apple smider nu 2,5 millarder kroner efter Apple-partneren II-VI der fremstiller optiske lasere. Og det kunne sætte skub i en VR-udvikling.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.