Artikel top billede

Privatkunder sikrer væksten hos PC Kabinettet

Der er styr på omkostningerne hos Svendborgforhandleren, som laver en kvart million i overskud.

Nervøse forbrugere og et kriseramt erhvervsliv er ikke noget problem hos den sydfynske it-butik PC Kabinettet, som kom ud af 2011 med et overskud før skat på en solid kvart million eller helt præcist 254.226 kroner.

Ifølge indehaver Thomas Nielsen er det bedre indtjening og skarp styring af omkostningerne, der er årsag til det pæne resultat, som er mere end dobbelt så stort som året før.

»Vi har haft nogenlunde samme omsætning som året før, men har været bedre til at tjene penge og effektivisere forretningen, så jeg er rimeligt optimistisk,« siger Thomas Nielsen, som også ser lyst på udsigterne for 2012.

»Jeg føler, at der lidt mere gang i den, og sporer lidt mere optimisme hos kunderne, så selvom jeg ikke kan se det på tallene lige her og nu, tror jeg vi kommer endnu bedre ud af 2012,« siger han.

To tredjedele af omsætningen i PC Kabinettet kommer fra privatkunder, og det er også her Thomas Nielsen modsat den almindelige forventning forventer, at fremgangen i år skal komme fra.

»Mange fortæller mig, at en pc-butik i Svendborg ikke burde være i stand til at overleve, men jeg holder da en god timeløn. Så modsat hvad man umiddelbart hørere fra økonomer, ser det umiddelbart godt ud,« slutter Thomas Nielsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.