Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Privatkunder sikrer væksten hos PC Kabinettet

Der er styr på omkostningerne hos Svendborgforhandleren, som laver en kvart million i overskud.

Nervøse forbrugere og et kriseramt erhvervsliv er ikke noget problem hos den sydfynske it-butik PC Kabinettet, som kom ud af 2011 med et overskud før skat på en solid kvart million eller helt præcist 254.226 kroner.

Ifølge indehaver Thomas Nielsen er det bedre indtjening og skarp styring af omkostningerne, der er årsag til det pæne resultat, som er mere end dobbelt så stort som året før.

»Vi har haft nogenlunde samme omsætning som året før, men har været bedre til at tjene penge og effektivisere forretningen, så jeg er rimeligt optimistisk,« siger Thomas Nielsen, som også ser lyst på udsigterne for 2012.

»Jeg føler, at der lidt mere gang i den, og sporer lidt mere optimisme hos kunderne, så selvom jeg ikke kan se det på tallene lige her og nu, tror jeg vi kommer endnu bedre ud af 2012,« siger han.

To tredjedele af omsætningen i PC Kabinettet kommer fra privatkunder, og det er også her Thomas Nielsen modsat den almindelige forventning forventer, at fremgangen i år skal komme fra.

»Mange fortæller mig, at en pc-butik i Svendborg ikke burde være i stand til at overleve, men jeg holder da en god timeløn. Så modsat hvad man umiddelbart hørere fra økonomer, ser det umiddelbart godt ud,« slutter Thomas Nielsen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.