Spar plads og fjern gamle Chrome-versioner

Når Chrome opgraderer til en ny version af den populære browser, bliver ældre versioner ved med at optage plads på harddisken. Se her hvordan du får den mistede plads tilbage.

Spar plads og fjern gamle Chrome-versioner

Googles Chrome-browser har overhalet Mozilla Firefox og er nu kun overgået af Microsofts Internet Explorer blandt danske internetbrugere.

Samtidig kom det for nylig frem, at det tyske bureau for internetsikkerhed, BSI, anbefaler Chrome frem for de øvrige browsere på markedet.

Vi kan altså godt slå fast, at Chrome er populær.

Det blev dog for nylig kendt, at Chrome ikke fjerner gamle programinstallationer, når man opgraderer til nye versioner af browseren.

Har du brugt Chrome et godt stykke tid, er der altså mulighed for at frigøre en hel del diskplads, hvis du benytter vores trick. Hver udgave af webbrowseren optager snildt mellem 40 og 50 megabyte.

Vi ved godt, at diskplads ikke nødvendigvis er et problem, men hvis du bruger en SSD-disk, hvor kapaciteten typisk er kneben, er der god grund til at frigøre mest mulig dataplads.

Fjerner gamle Chrome-versioner

For at slippe af de med de gamle versioner én gang for alle skal du installere Old Chrome Remover, der er helt gratis.

Old Chrome Remover er så enkelt, at det ikke leveres med et interface. Du skal bare dobbeltklikke på den hentede programfile og trykke på Y-tasten, når et sort kommandolinjevindue dukker op.

Og så skal du bare gemme det et praktisk sted, så du kan køre programmet med jævne mellemrum.

Hent Old Chrome Remover her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere