Artikel top billede

Tech Data storsatser på Apple

Stor efterspørgsel på alle varer med et Apple-logo har fået distributørens svenske afdeling til at åbne særlig Apple webbutik. Også planer om dansk version.

Tilbehør til Apple-produkter er så stor en succes, at Tech Datas svenske afdeling nu tager konsekvensen og åbner et særskilt site i sin webshop udelukkende med Apple-produkter og tilbehør. På den måde vil Tech Data gøre det lettere for forhandlere at få overblik og adgang til varerne.

Johan Larsson, leverandøransvarlig for Apple hos Tech Data i Sverige, fortæller til svenske it24, at efterspørgslen på Apple er kraftigt stigende ikke mindst når det gælder periferiudstyr og tilbehør.

»Vi sælger for eksempel 3,6 stykker tilbehør for hver solgt Ipad, så vi vil gerne hjælpe forhandlerne med at finde ud af, hvilket tilbehør de skal sælge. Det er målet med det her at gøre det lettere for forhandlerne,« siger Johan Larsson, som fortæller, at den første udgave af Tech Datas særlige Apple-site omfatter i alt 14 tilbehørsproducenter.

»Vi har allerede hørt fra forhandlere fra både retail og B2B, som roser initiativet,« siger han.

En anden del af distributørens Apple-satsning er en særlig konfigurationstjeneste for Ipads til erhvervskunder, hvor Tech Data både pakker produkterne med tilbehør efter forhandlerens ønsker og skræddersyr opsætningen.

Hos Tech Data i Danmark er man også på vej med en Apple-webshop på linie med den svenske. Men ifølge den danske salgsdirektør Joen Rosenmeier er der endnu ikke fastlagt nogen startdato.

»Det svenske setup ser rigtig fornuftigt ud, og vi arbejder med tilsvarende planer her i Danmark, hvor vi også oplever en enorm efterspørgsel efter de her periferi-produkter til Apples produkter. Men det er endnu uvist, hvornår vi går i luften,« siger Joen Rosenmeier.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere