Artikel top billede

2do EDB i offensiven med ny butik

Kalundborg-forhandleren 2do EDB investerer overskud offensivt og udnytter succes til at starte et nyt ben, fortæller direktør Tommy Jensen.

Overskuddet hos Kalundborgforhandleren 2do EDB for 2011 er på 234.000 kroner. Det er 80 procent større end det var i 2010. Men det kunne have været endnu større, fortæller direktør Tommy Jensen.

"Hvis du kigger på det resultat, vi har så er det indeholdende investeringer, vi har lavet, som vi har betalt fuldt ud. Vi kunne have haft et dobbelt så stort overskud. Men vi har valgt at investere i vækst," siger Tommy Jensen.

Her fortæller han, at Kalundborg-forhandleren, der i dag både leverer ERP og infrastruktur-ydelser til deres kunder, er i færd med at indrette en 400 kvadratmeter stor butik. Det skal være et nyt forretningsben for 2do EDB.

"Den butik vi åbner er 2do Office. Vi fastholder den professionelle linie og åbner en butik rettet mod erhverv. Efter at Kring lukkede deres butik i byen, er der ikke nogen kontortilbehørsbutik i byen længere. Derfor har vi mange erhvervskunder, der spørger, om ikke vi kan sælge dem toner og sådan noget. Det kan vi med den nye butik," siger Tommy Jensen.

Netop fordi det er en butik, der skal understøtte 2do EDBs erhvervsprofil, så ligger den i byens erhvervsområde ved den gamle Carmen Curlers-fabrik.

"Det er ikke en strøgbutik, vi åbner," slår Tommy Jensen fast.

Den primære forretning hos 2do EDB er fortsat salg og service af it-udstyr og løsninger baseret på Vismas ERP-system Winkompas. Og her går det fortsat godt. 2do EDB har ikke været ude i det samme stormvejr som kollegaen House4it i Kolding, der også er en stor Winkompas-forhandler.

"Vi er godt tilfredse med vores resultat, når vi ser på, hvordan samfundet har det i helhed . Men det er da svært at tjene mange penge. Der er langt mellem de store ordrer," siger Tommy Jensen, der tilskriver det gode resultat forsigtighed og fokus.

"Vi har kundetilgang og omsætningsfremgang. Det tror jeg handler om, at vi har en klar strategi om, at vi skal betjene erhvervslivet. Og vi skal gøre det med god service. Derfor sætter vi en stor ære i at holde vores aftaler. Hvis vi siger vi kommer klokken ni på torsdag, så gør vi det."

I regnskabets ledelsesberetning, skriver Tommy Jensen og hans meddirektør Danny Månsson, at de regner med, at 2do EDB kommer ud med et overskud på samme niveau i 2012, som det selskabet opnåede i 2011.

"Selvfølgelig skal vi vækste. Men når vi skriver, at overskuddet kommer til at ligge på niveau, så handler det om, at vi vil investere pengene i at gøre vores virksomhed bedre," slår Tommy Jensen fast.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.