Artikel top billede

HP's PSG-chef Todd Bradley var ikke meget for at gå i detaljer med strategien på producentens kriseramte pc-område.

HP i Las Vegas: Tablet klar til efteråret

Selv om HP tror på consumerization som en af de helt store vækstdrivere, kommer tablets først til efteråret, og producenten har ingen planer om at genoptage smartphonestrategien.

Las Vegas. Budskaberne var mange, da HP i sidste uge samlede omkring 2.000 partnere fra omkring 83 lande i gamblerbyen Las Vegas. Den første globale af sin slags.

Under konferencen var HP mest fremme i skoene med at fortælle om sin cloud-strategi på infrastrukturområdet. Strategien indebærer blandt andet en ny cloud-certificering, der træder i kraft den 1. november 2012, og en opfordring til sine forhandlere om at bevæge sig over mod den specialiserede løsnings-sælgerrolle.

"Kanalpartnere bliver nødt til at bevæge sig op i værdikæden inden for 'converged infrastructure'," lød det igen og igen under konferencen.

Ud over vækstmulighederne inden for infrastruktur fremhævede HP sine vækstmuligheder inden for nye markeder på vej frem samt tendensen mod consumerization. Altså hvor medarbejderne i fremtiden selv kommer til at vælge deres foretrukne it-redskaber på arbejdet, som de områder, producenten i fremtiden satser at tjene penge på. Alligevel blev det aldrig helt tydeligt, hvordan denne hardwarestrategi skal føres ud i livet.

"Vi har ingen planer om at gå ind på smartphone-markedet på kort sigt. Med hensyn til tablets forventer vi i efteråret at kunne præsentere tablets med Windows 8," lød det fra HP's europæiske PSG-kanalchef, Andre Bodson.

På samme måde blev det ved de lidt mere overordnede og - vil nogle mene - modsatrettede termer, da HP's chef for PSG-divisionen, Todd Bradley, kom på scenen og startede med at rose partnerne for at forblive trofaste i et udfordrende år.

Om den fremtidige strategi udtalte han blandt andet: "Vi vil levere den bedste oplevelse til folk", og "Vi vil sætte trends i stedet for bare at følge markedet" for lidt efter at sige, "vi er godt på vej med produkter, der er lige så overbevisende, tynde og lette som alt andet, der findes på markedet i dag".

Også HP's topchef, Meg Whitman, kiggede forbi på konferencen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere