Artikel top billede

E-conomics kun halvvejs til målet

Trods kraftig vækst i antallet af kunder i 2011 er der stadig lang vej igen, før det cloudbaserede regnskabs-system e-conomics når målet om 100.000 kunder i Danmark.

Revisionsselskaber er stadig kernekunderne for det danske regnskabssystem e-conomics, som sidste år øgede antallet af kunder med 40 procent.

Helt præcis 13.000 nye kunder valgte i 2011 at lægge deres regnskabsoplysninger ind i det cloudbaserede system. Dermed kan direktør Torben Frigaard Rasmussen glæde sig over en samlet kundebase, som nu tæller 45.000 betalende kunder. Der er dog stadig lang vej til e-conomics mål, som lyder på 100.000 kunder ved udgangen af 2013.

Selskabets kernekunder er fortsat revisionfirmaer, som ifølge Torben Frigaard Rasmussen udgør mere end halvdelen af kundeporteføljen.

"Samtidig med, at nystartede virksomheder er bevidste om, at der findes enkle og billige online-løsninger, så har revisorerne for alvor åbnet for rationalisering og effektivisering af deres forretningsprocesser med online bogføring. Det er med til at give os den store volumen, vi har i dag," siger Torben Frigaard.

Han fortæller desuden, at mange revisionsselskaber bygger et forretningskoncept op omkring det abonnementsbaserede e-conomic.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere