Artikel top billede

Ingram Micro gør comeback i Danmark

To og et halvt år efter at man solgte sine danske aktiviteter til konkurrenten Also Actebis, er den amerikanske distributør Ingram Micro igen på vej ind på det danske marked - denne gang ad bagdøren.

Den amerikanske broadlinedistributør Ingram Micro har gennem længere tid været storleverandør af varer til forhandlere i den danske it-kanal.

Det diskrete comeback på det danske marked sker via et dansktalende salgsteam, som ifølge CRNs oplysninger gennem længere tid har arbejdet med danske kunder fra distributørens tyske hovedkvarter i München.

Officielt forlod den Ingram Micros det danske broadline-marked i 2009, efter at man havde solgt sine danske aktiviteter til det daværende Actebis (i dag Also Actebis, red.)

I en mail til CRN skriver chefen for Ingram Micros eksport-division i Tyskland, David Dupuy, at man fra starten af 2012 har haft tre dansktalende medarbejdere ansat til at servicere det danske marked, og at man forventer snart at udvide med yderligere en medarbejder.

"Kundernes respons i Danmark er meget positiv, og vi ser et stigende antal aktive kunder, hvilket viser, at beslutningen om at opbygge Ingram Micros forretning i Danmark blev taget på det rigtige tidspunkt," skriver David Dupuy blandt andet.

Han ønsker dog ikke at oplyse det præcise antal danske kunder, eller hvor stor en omsætning man forventer at opnå. Men ifølge CRNs oplysninger har Ingram Micro i øjeblikket en dansk kundebase på omkring 250 forhandlere.

Når danske forhandlere registrerer sig hos Ingram Micro i Tyskland får de samtidig adgang til hele produktporteføljen via distributørens webshop.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere