Artikel top billede

Ingram Micro gør comeback i Danmark

To og et halvt år efter at man solgte sine danske aktiviteter til konkurrenten Also Actebis, er den amerikanske distributør Ingram Micro igen på vej ind på det danske marked - denne gang ad bagdøren.

Den amerikanske broadlinedistributør Ingram Micro har gennem længere tid været storleverandør af varer til forhandlere i den danske it-kanal.

Det diskrete comeback på det danske marked sker via et dansktalende salgsteam, som ifølge CRNs oplysninger gennem længere tid har arbejdet med danske kunder fra distributørens tyske hovedkvarter i München.

Officielt forlod den Ingram Micros det danske broadline-marked i 2009, efter at man havde solgt sine danske aktiviteter til det daværende Actebis (i dag Also Actebis, red.)

I en mail til CRN skriver chefen for Ingram Micros eksport-division i Tyskland, David Dupuy, at man fra starten af 2012 har haft tre dansktalende medarbejdere ansat til at servicere det danske marked, og at man forventer snart at udvide med yderligere en medarbejder.

"Kundernes respons i Danmark er meget positiv, og vi ser et stigende antal aktive kunder, hvilket viser, at beslutningen om at opbygge Ingram Micros forretning i Danmark blev taget på det rigtige tidspunkt," skriver David Dupuy blandt andet.

Han ønsker dog ikke at oplyse det præcise antal danske kunder, eller hvor stor en omsætning man forventer at opnå. Men ifølge CRNs oplysninger har Ingram Micro i øjeblikket en dansk kundebase på omkring 250 forhandlere.

Når danske forhandlere registrerer sig hos Ingram Micro i Tyskland får de samtidig adgang til hele produktporteføljen via distributørens webshop.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2022: Digitalisering, sikkerhed og strategi

Hvordan bruger A.P. Møller - Mærsk cloud? Hvordan sikrer digitalisering at TV 2 kan konkurrere med streaming-tjenesterne? Og er din organisation klædt på til at håndtere et DDoS-angreb? Svarerne får du på Computerworld Summit 2022: En hel dag til dig der arbejder professionelt med it.

17. maj 2022 | Læs mere


Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?