Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

EET: Ingram Micro er hjertelig velkomne

Ligesom kollegerne hos Also Actebis tager distributøren EET Nordic let på nyheden om at Ingram Micro i Tyskland er begyndt at sælge til danske forhandlere.

"Jeg byder da Ingram Micro hjerteligt velkommen. De har før været store i Danmark, så det er jo i den forstand ikke nogen ny spiller på det danske marked."

Sådan lyder reaktionen fra distributøren EET Groups danske direktør, Tinna Pichard, da CRN beder om en kommentar til nyheden om, at Ingram Micro i Tyskland har oprettet et salgsteam, der målrettet sælger varer til danske it-forhandlere.

Ifølge Tinna Pichard har EET Group endnu til gode at møde Ingram Micro som konkurrent til forhandlernes gunst. Og ligesom hendes direktør-kollega Torben Qvist fra Also Actebis lader hun til at tage Ingram danske Entré ganske afslappet.

"Jeg hørte første gang om Ingram Micros nye initiativ for et par uger siden, men vi er ikke stødt på dem i markedet endnu, og jeg har heller ikke nogen fornemmelse at, hvilke varer, de sælger. Så vidt jeg er orienteret, er det noget, der er sket for nylig, så det kan jo meget vel være, at de ikke har været ude i alle krogene endnu," siger Tinna Pichard.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.