Artikel top billede

Salgsdirektør forlader CESS - tavshed omkring exit

Dennis Nielsen stoppede i sidste uge hos brokeren CESS, hvor han har været salgsdirektør de sidste halvandet år. Tavshed omgærder hans afgang.

En seks år lang karriere hos brokeren CESS er slut for salgsdirektør Dennis Nielsen.

Hverken Dennis Nielsen eller CESS-direktør Nikolaj Johansen ønsker at kommentere på baggrunden for Dennis Nielsens pludselige afgang i sidste uge.

Hos Dennis Nielsen lyder meldingen på CRNs henvendelse »ingen kommentarer,« mens CESS-direktør Nikolaj Johansen dog bekræfter, at Dennis Nielsen stoppede i virksomheden i sidste uge.

»Vi har ophørt samarbejdet, og ellers har vi ingen kommentarer,« lyder det fåmælt fra Nikolaj Johansen.

Af en pressemeddelelse på CESS' hjemmeside fremgår det, at Dennis Nielsen tiltrådte som salgsdirektør den 1. juli 2010. Han overtog posten efter Nikolaj Johansen, der året forinden var rykket op i virksomhedens direktørstol.

»Med ansættelsen af den nye salgsdirektør sætter CESS-DANMARK A/S igen skub i volumensalget, som historisk har været selskabets byggesten,« står der i pressemeddelelsen vedrørende ansættelsen af Dennis Nielsen.

Dennis Nielsen har været ansat i CESS-Danmark siden 2006, hvor han de første år sad som produktchef for Sun Microsystems.

Brokeren CESS blev i sin tid startet af en gruppe udbrydere fra den anden brokervirksomhed, Epoka.

Ifølge den nu tidligere salgsdirektørs linkedin-profil har også Dennis Nielsen en fortid hos Epoka.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere