Artikel top billede

Henrik Thomsen stiger til vejrs i Dell

Den højest placerede dansker i Dell-koncernen får ansvar for nye lande og nye kunder.

Dells højest placerede dansker, 55-årige Henrik Thomsen, der kan skrive vice president og general manager på visitkortet har fået udvidet sit ansvarsområde.

Henrik Thomsen har hidtil været øverst ansvarlige for salg til storkunder og det offentlige marked i blandt andet de nordiske lande. Fremover får også ansvaret for mellemstore kunder, ligesom antallet af lande, som han er ansvarlig for udvides, så hans ansvarsområde nu også omfatter Italien, Spanien, Schweiz, Østrig, Tjekkiet, Slovakiet Irland og de tre Benelux-lande.

"De senere år har Dell opkøbt en række virksomheder med banebrydende teknologi og know-how inden for bl.a. storage, datacenteroptimering samt software & services. Derudover har vi investeret i at opbygge en stærk partnerkanal, hvilket vi ser som en væsentlig vækstmotor for Dell i Europa," siger Henrik Thomsen, der har været hos Dell siden 1998.

Trods den økonomiske krise forventer han fortsat vækst for Dell i Europa.

"Kunderne skal opnå mere med mindre i det nuværende økonomiske klima, og her er relevante it-løsninger ofte en af nøglerne til succes," siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere