Artikel top billede

Spotify tonser frem

Spotify åbner nu i Tyskland. I Danmark hævder tjenesten, at den er blevet større end konkurrenterne efter mindre end et halvt år på markedet.

(Opdateret) I dag åbner musiktjenesten Sportify i Tyskland. Dermed er den svensk stiftede musikstreaming-tjeneste for alvor på vej til verdensomspændende succes.

Selskabet oplyser, at Spotify nu har mere end 10 millioner aktive brugere og mere end 3 millioner betalende abonnenter på tværs af Europa og USA. Tyskland bliver det 13. marked for tjenesten, der i gennemsnit har 20 procent betalende abonnenter, mens resten er gratister.

Det er et halvt år siden, at Spotify gik i land i Danmark. Selskabet ønsker ikke at oplyse, hvor mange brugere, der er kommet til herhjemme, men alligevel hævder man, at Spotify allerede har vokset sig større end konkurrenterne TDC Play og Wimp.

"Lanceringen af Spotify i Danmark har langt oversteget vores forventninger - både i forhold til den modtagelse, vi har fået, og det antal brugere, der har tilmeldt sig tjenesten. Spotifys lancering i Danmark er faktisk en af de bedste. Hvis man tager landets størrelse i betragtning, har vi fået mange abonnenter på ret kort tid, og det betyder faktisk, at Spotify nu er den største abonnementstjeneste for musik i Danmark," siger Sofie Grant, der er nordisk PR-dame for Spotify.

Opdatering: TDC oplyser, at TDC Play har "mere end" 300.000 aktive brugere.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.