Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Elbek & Vejrup fravælger hosting og sælger Datatech

In house-hosting stod i vejen for resten af forretningen hos den aarhusianske ERP-forhandler. Nu overtager Progressive IT aktiviteterne i datterselskabet Datatech.

Verden skal være mere enkel for ERP-koncernen Elbek & Vejrup, som nu vil fokusere fuldt ud på rådgivning og softwareløsninger. Derfor frasælger man datterselskabet Datatech, som hidtil har stået for koncernens hosting-forretning. Datatech overtages i stedet af en anden hosting-leverandør, Progressive IT.

"Gennem frasalget mindsker vi kompleksiteten i vores forretning og kan satse fuldt og helt på det, der altid har været vores kernekomptence," siger Elbek & Vejrups administrerende direktør, Niels Elbek.

Frasalget frigør samtidig ressourcer og kapital, som skal bruges på at videreudvikle den resterende del af forretningen.

Beslutningen om at sælge Datatech hænger ifølge Niels Elbek også sammen med stadig flere kunder bruger cloud-løsninger til at tage sig af den daglige it-drift. Derfor stiller kunderne i stigende grad krav om specialiserede hosting-løsninger.

"Den samme hosting-leverandør er ikke nødvendigvis optimal for alle kunder, og ved ikke selv at levere hosting, kan vi koncentrere os om at rådgive kunderne om, hvilken leverandør, der vil passe bedst til dem," siger Niels Elbek.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.