Artikel top billede

Microsoft klar med SMB-label til danske forhandlere

Partnerchef Søren K. Pedersen vil have forhandlere til at specialisere sig i at sælge til SMB-kunder.

Efter at Microsoft i efterhånden flere år har presset på for at forhandlere til at specialisere sig indenfor de mest avancerede teknologier, retter man nu opmærksomheden mod det traditionelle SMB-marked.

Om kort tid introducerer Microsoft et nyt hjørne af sit partnerprogram, beregnet på at skærpe profilen for forhandlere, der især sælger til SMB-kunder. Den nye såkaldte Small Business Competency bliver lanceret på verdensplan i maj, og allerede måneden efter kommer det til Danmark, fortæller SMB-partnerchef i Microsoft, Søren K. Pedersen.

Han forventer, at en pæn del af Microsofts mere end 4.000 forhandlere vil søge at komme med i det nye initiativ.

"Hvis vi når 250 forhandlere, bliver jeg glad," siger Søren K. Pedersen.

"SMB er jo et rigtigt stor del af markedet i Danmark, så der er ingen tvivl om, at det vil blive yderst attraktivt for de mange partnere, der har fokus på SMB. Med den nye kompetence i vores partnerprogram får partnerne mulighed for at erhverve en guld eller sølv-kompetence og specialisere sig i forhold til at forstå SMB-kundernes behov. Rent markedsføringsmæssigt vil partnerne så kunne profilere sig på, at de har en small business-kompetence, som er målrettet denne type kunder," siger han.

Det er endnu ikke fastlagt, præcis hvilke produkter og certificeringskrav, der falder ind under den Small Business Competency, men Søren K. Pedersen forventer, at certificeringer i klassikere som Office, Windows og small business server kommer til at stå centralt på menuen. Allerede næste måned præsenterer Microsoft det præcise indhold i den nye del af partnerprogrammet.

"Vi vil gerne gøre det muligt for partnere, at få de her kompetencer allerede nu, så de er klar, når vi skyder det i gang i juni," siger Søren K. Pedersen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere