Artikel top billede

AK Computer vil sælge kontorudstyr

Anders Katholm satser på, at kontorartikler vil styrke hans lokale computerforretning.

Hos den lokale CBC-forhandler i Odder, AK Computer, har man valgt at melde sig ind i den frivillige boghandlerkæde Kon-tur.

"Jeg vil også sælge kontorartikler og kaffe. Jeg skal have de ting, som kunderne skal bruge," siger indehaver Anders Katholm fra AK Computers,

Han fortæller, at han har skævet til kolleger i CBC-kæden som Kontor Syd og Boresko, der også har kombineret salget af it og kontorartikler.

"Vi ser jo at bog- og papirhandlerne vil sælge it. Derfor synes jeg, det er naturligt, at jeg går den anden vej," fortæller Anders Katholm til CRN.

Ifølge Anders Katholm giver det nemlig mening for ham - også i forhold til sine lokale erhvervskunder - at være en slags lokal totalleverandør.

AK Computer har fulgt medlemsskabet af Kon-tur op med åbningen af en web-shop, kontorhandel.dk, der skal støtte op omkring salget af det nye kontorsortiment.

"Vores hovedforretning er stadig computere og it. Men når nu vores kunder alligevel efterspørger kontorprodukter, så kan vi lige så godt have dem," siger Anders Katholm, der fortæller, at han forventer sig ret meget af det nye kontorben her over det næste års tid.

"Jeg er sikker på, det er en god ide. Og jeg regner også med at vi kommer til at se, at flere af mine CBC-kolleger kommer til at gøre noget, der ligner det vi har gjort," siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere