Artikel top billede

Masser af penge i kassen hos DCC

Et svagt marked går ud over omsætningen hos brokeren Dansk Computer Center, som alligevel leverer et pænt millionoverskud.

Pengene ruller stadig ind hos den østjyske broker-distributør Dansk Computer Center (DCC), som i sit netop offentliggjorte årsregnskab kan fremvise et overskud før skat på 16,1 millioner kroner ud af et bruttoresultat på 64 millioner kroner.

Lidt kryptisk betegner selskabet selv resultatet som "ikke utilfredsstillende" og henviser til, at det trods et svært marked er lykkedes bevare indtjeningen i et år, hvor omsætningen er gået tilbage med seks procent fra 399 til 375 millioner kroner.

DCC har dog formået at holde sine omkostninger nogenlunde i ro, ligesom tilgodehavender hos kunder og gæld til leverandører er gået ned. Det fremgår i øvrigt, at DCC øger egenkapitalen fra 38 til 43 millioner kroner. Det foreslås dog at trække næsten 12 millioner kroner ud af selskabet som udbytte til ejerne.

DCCs direktør Kent Hessellund Jeppesen har ikke ønsket at kommentere regnskabet over for CRN.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere