Artikel top billede

Masser af penge i kassen hos DCC

Et svagt marked går ud over omsætningen hos brokeren Dansk Computer Center, som alligevel leverer et pænt millionoverskud.

Pengene ruller stadig ind hos den østjyske broker-distributør Dansk Computer Center (DCC), som i sit netop offentliggjorte årsregnskab kan fremvise et overskud før skat på 16,1 millioner kroner ud af et bruttoresultat på 64 millioner kroner.

Lidt kryptisk betegner selskabet selv resultatet som "ikke utilfredsstillende" og henviser til, at det trods et svært marked er lykkedes bevare indtjeningen i et år, hvor omsætningen er gået tilbage med seks procent fra 399 til 375 millioner kroner.

DCC har dog formået at holde sine omkostninger nogenlunde i ro, ligesom tilgodehavender hos kunder og gæld til leverandører er gået ned. Det fremgår i øvrigt, at DCC øger egenkapitalen fra 38 til 43 millioner kroner. Det foreslås dog at trække næsten 12 millioner kroner ud af selskabet som udbytte til ejerne.

DCCs direktør Kent Hessellund Jeppesen har ikke ønsket at kommentere regnskabet over for CRN.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere