Artikel top billede

Lars Wørzner færdig i 7N

Efter kun halvandet år i direktørstolen har Lars Wørzner forladt sit job i konsulenthuset 7N.

Et millionoverskud er ikke nogen jobgaranti. Det må direktør Lars Wørzner sande, efter at han meget pludseligt har forladt stillingen som øverste chef for det internationale konsulenthus 7N.

Wørzner, der har en fortid som nordisk direktør i Fujitsu Siemens, fratrådte sin stilling 26. februar, og han bliver erstattet af 7Ns hovedaktionær Jeppe Hedaa, som samtidig overlader posten som selskabets bestyrelsesformand til Preben Damgaard.

Lars Wørzner ønsker ikke at kommentere sin pludselige afgang fra 7N, hvor tiltrådte for kun godt halvandet år siden.

"Jeg er stadig på lønningslisten hos 7N frem til udgangen af denne måned, og derfor har jeg ingen kommentarer. Min fratræden sker efter aftale med bestyrelsesformanden. Nu har Jeppe Hedaa sat sig i direktørstolen, og mit farvel sker i fuld fordragelighed med bestyrelsen," lyder det fra en fåmælt Lars Wørzner.

Udover det danske moderselskab har 7N datterselskaber i ti forskellige lande fordelt over hele jordkloden.

For kun to måneder siden kunne selskabet præsentere et regnskab med en vækst på tæt ved 20 procent og et tocifret millionoverskud.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere