Artikel top billede

Jeppe Hedaa afviser dramatik omkring Wørzners exit

Konsulenthuset 7Ns ekspansionsplaner skaber behov for mere ejerledelse, lyder det fra hovedaktionær Jeppe Hedaa, som afviser dramatik om Lars Wørzners farvel til direktørstolen.

"Der er overhovedet ikke nogen mystik om den her sag. Lars er en fantastisk dygtig mand, som har gjort en kanonindsats."

Sådan lyder det fra Jeppe Hedaa, storaktionær i konsulenthuset 7N, efter at han i slutningen af februar indsatte sig selv som ny administrerende direktør i selskabet på bekostning af den hidtidige rorgænger Lars Wørzner. Samtidig overlader Hedaa posten som formand for 7Ns bestyrelse til it-koryfæet Preben Damgaard.

"Bestyrelsen har været meget tilfreds med hans indsats, og han er stadig medaktionær. Så der er en god stemning mellem os," siger Jeppe Hedaa.

"Bestyrelsen opgave er at vurdere, hvordan man sætter det optimale hold i en fase, hvor vi ekspanderer internationalt," forklarer Jeppe Hedaa, som ikke vil udelukke, at 7N i fremtiden vil samarbejde med den nu detroniserede direktør.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere