Artikel top billede

Dell-effekt gør danske Sonicwall forhandlere ombejlede

Dells fortid som direkte-spiller er en vigtig ingrediens i konkurrenternes angreb på Dell.

Barracudas nordiske salgschef Leif Jensen lægger ikke skjul på, at han, ligesom konkurrenterne ser gode muligheder i Dells køb af Sonicwall.

"Generelt er der en gribbestemning på firewall-markedet lige nu. Men derudover er der et pænt overlap mellem Sonicwalls produkter og vores," lyder det fra Leif Jensen.

Men det er ikke den eneste faktor i Leif Jensens glødende interesse for Sonicwalls kanal. For Leif Jensen har det utrolig stor betydning at køberen hedder Dell.

"Hvis det havde været Cisco eller HP, havde der nok ikke været så meget at komme efter. Men fordi Dell ikke har en fuldstændig klar kanal og også gerne sælger direkte, så er rigtig interessant for os. For det kommer til at gøre partnerne usikre," siger han,

Derfor rykker Leif Jensen også ud med tilbud om at Sonicwall-partnere kan bytte deres høje partnerstatus hos Sonicwall ud med en tilsvarende hos Barracuda. Konkurrenter er på banen med lignende tilbud.

Også Watchguards danske distributør It2trust er ude med tilbud til til danske forhandlere om hvad de kan få ud af at skifte leverandør, ligesom Cyberoam har bebudet, at de vil gøre det samme.

Og ifølge Leif Jensen er der noget at komme efter.

"Jeg har talt med mange folk over sidste par dage. Det er Sonicwall-partnere, der undersøger markedet. De siger, de ikke tør vente på at se, hvad der sker," siger Leif Jensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
17 punkter med plads til forbedring: Sådan øger du din lønsomhed
Mange projektorienterede virksomheder hæmmes af ikke-optimale løsninger og besværlige, manuelle processer, som forringer effektivitet, overblik og lønsomhed. Her præsenterer vi 17 typiske udfordringer – og bud på, hvordan du kan afhjælpe situationen.