Artikel top billede

Kreditorer får milliontab på kopi-haj

Trods tilgodehavender på mere end fem millioner kroner har kreditorerne efter den krakkede kopiforhandler Fourfocus opgivet at få deres penge hjem igen.

Trods mistanke om omfattende svindel med moms, fakturaer og serviceaftaler vil kreditorerne efter kopihajen Tommy Hansen ikke kræve erstatning for de tilsammen 5,3 millioner kroner, som er forsvundet fra Tommy Hansens selskab, kopimaskineforhandleren Fourfocus.

Det oplyser konkursboets kurator, advokat Pia Lykke Pedersen, til CRN.

"Ingen af kreditorerne har ønsket at stille økonomisk sikkerhed for at rejse sag mod ledelsen i Fourfocus," siger hun.

Ifølge konkursboets gældbog står 28 forskellige kreditorer til at tabe penge på konkursen i Fourfocus.

Blandt de største kreditorer finder man navne som Max Bank, leasingselskabet Krone Kapital, skibsmægleren Scan Group og kopimaskine producenten Toshiba. Men også firmaer som Actebis, Kontor Syd, Servicegruppen og Infocare optræder på listen med mindre tilgodehavender.

Efter at kreditorerne har opgivet at rejse erstatningskrav mod Tommy Hansen er det nu op til politiet at beslutte, om der skal rejses sigtelse eller tiltale i sagen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere