Artikel top billede

Milestone og EET går hånd i hånd i Europa

Milestone vil bruge EET som murbrækker på det europæiske overvågningsmarked.

EET har gennem et par år været distributør for den danske leverandør af software til videoovervågning, Milestone Systems. Nu er de begge blevet eniige om at gøre partnerskabet tættere.

"Det et naturligt næste skridt for EET og Milestone at udvide samarbejdet til også at dække andre europæiske markeder," udtaler salgsdirektør Lawrence de Guzman, hos Milestone Systems.

Den nye aftale, der udover Norden også dækker Holland, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Polen, Schweiz og Storbritannien, understøtter EETs vækstplaner i Europa.

"Vi har ambitioner om, at blive den største distributør af IP-baseret videoovervågning i Europa, så jeg meget tilfreds med, at vi nu kan supportere vores forhandlere med Milestones markedsledende software", udtaler," Michael Kragh, der er direktør for EETs video og sikkerhedssalg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere