Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Kunøe er knotten over afskaffelsen af multimedieskatten

Foran et panel af politikere benyttede Ib Kunøe lejligheden til at rette skytset mod regeringens aflivning af multimedieskatten, som har kostet Atea et trecifret millionbeløb i omsætning.

Kun to spørgsmål blev det til, da en samlet it-branche i går fik mulighed for at stille spørgsmål direkte til at panel bestående af syv it-ordførere.

Branchen var samlet i Børsens historiske lokaler i hjertet af København til IT-Branchens årlige møde.

Det ene spørgsmål kom fra Ib Kunøe, manden bag Atea-koncernen, der alene sidste år omsatte for omkring 19,6 milliarder kroner i Norden.

I Danmark lød overskuddet sidste år på 275 millioner kroner, og forhandlergiganten sidder på mere end hver tiende it-krone i Danmark.

»Mit navn er Ib Kunøe. Jeg repræsenterer virksomheden Consolidated Holding, der har en del investeringer i it-branchen,« lød det lettere beskedent fra Kunøe bagerst i salen.

»En af de første ting, den nye regering gjorde, var at nedlægge multimedieskatten, der betød at medarbejdere, der havde fået adgang til it-udstyr, skulle aflevere Ipads og andet it-udstyr tilbage. Det er vel at bombe tingene tilbage?« lød spørgsmålet fra it-rigmanden, der fik en række forskellige politikersvar retur.

Atea har tidligere været fremme og kritisere regeringens beslutning om at afskaffe multimedieskatten, som de har vurderet vil koste virksomheden et trecifret millionbeløb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.