Artikel top billede

CESS-bestyrelse går af

I alt fire ud af fem medlemmer af bestyrelsen i CESS Danmark har nedlagt deres poster.

Som den sidste af i alt fire eksterne bestyrelsesmedlemmer har formanden for CESS Danmarks bestyrelse, Lars Siggaard Andersen, i dag forladt sin post.

Tidligere i dag kunne CRN fortælle, at to andre bestyrelsesmedlemmer, Lars Krull og Reimer Ivang, allerede i sidste uge forlod bestyrelsen. Det skete i lyset af den verserende sag, hvor en tidligere salgsdirektør, Dennis Nielsen, er tilbageholdt i USA, sigtet for overtrædelse af de amerikanske toldregler og udsmugling af it-udstyr fra USA til Dubai.

"Jeg er trådt tilbage i dag. Jeg blev involveret i CESS på grund af min ekspertise indenfor internationalisering. Med den polemik der foregår lige nu, er det måske ikke lige det, CESS skal fokusere på," siger Lars Siggaard Andersen med henvisning til den seneste uges artikler i CRN om sagen.

Også et fjerde bestyrelsesmedlem Martin Lausen har i weekendens løb forladt CESS-bestyrelsen, oplyser Lars Andersen til CRN. Dermed er kun CESS Danmarks administrerende direktør, Nikolaj Johansen, tilbage i bestyrelsen.

Lars Siggaard Andersen ønsker i øvrigt ikke at kommentere årsagen til det drastiske skridt yderligere.

Det har ikke været muligt for CRN at få en kommentar til den dramatiske udvikling fra CESS-direktør Nikolaj Johansen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere