Artikel top billede

Danske Podio solgt til it-kæmpe

Citrix har købt den succesfulde danske opstartsvirksomhed.

For et ikke offentliggjort beløb har den amerikanske it-gigant Citrix overtaget danske Podio. Det skriver det amerikanske firma i en pressemeddelelse. Ingen finansielle detaljer om handlen er offentliggjort.

Citrix vil gøre Podio til en del af firmaets eksisterende tilbud under paraplyen "GoTo", som blandt andet indeholder GoToMeeting, der bruges til at samarbejde på kryds og tværs af fysiske lokationer og skel.

Podio er selv kendt for sin egen tilgang til samarbejdsredskaber, hvor missionen især har gået på at flytte dialog og fælles opgaver ud af email-indbakken og over i et selvstændigt univers.

En hovedfunktion i Podio er muligheden for at lave apps eller genbruge andres apps, så virksomheder og organisationer kan lave redskaber, der passer specifikt til deres behov. På et år rundede Podio en million hentede apps.

Tjenesten kan også integreres med mange andre onlineværktøjer og på den måde blive samlingspunktet for mange virksomheders interne og eksterne kommunikation. For eksempel integration med Box, Campaign Monitor, Evernote, Google Apps, Google Docs, Google Alerts, Instapaper og Zendesk. Så sent som i sidste uge blev Dropbox tilføjet.

De er nogle dygtige drenge

"Købet af Podio illustrerer et spændende kapitel i vores samarbejdsportfolio. Podio udvider vores evne til at lave simple og sikre samarbejdsplatformer, der virker for alle, i en post-PC æra," udtaler Brett Caine, general manager i Citrix Online Services Division.

"Podio-teknologien er en kraftfuld og innovativ løsning, som passer perfekt med Citrix, og vi vil hjælpe med at fortsætte innovationen. Vi er også glade for at have Podio-holdet hos os. Det er en ekstraordinær talentfuld og visionær gruppe, som deler vores passion for at forbedre den måde, vi udfører arbejde på i dag".

Hele pressemeddelelsen.

Tanker fra en af grundlæggerne Jon Froda.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere