Artikel top billede

Klippekorts-ordning sikrer loyale kunder i Lemvig Data

En nyansættelse gjorde årsresultatet lidt mindre i Lemvig Data. Men forhandlerens klippekorts-ordning sikrer loyale kunder og gør, at CBC-forhandleren allerede nu er foran tallene fra sidste år.

En nyansættelse, flytning til nye lokaler og et par mistede ordrer har kostet 300.000 på bundlinjen hos Lemvig Data, som i sit seneste regnskab kommer ud med et overskud på godt en halv million kroner før skat.

Alligevel er direktør Preben Hove-Nyborg tilfreds med regnskabet og ikke mindst med, hvordan 2012 indtil videre skrider frem.

"Lige i øjeblikket ligger vi et godt stykke foran tallene fra sidste år," siger Preben Hove-Nyborg.

En del af den succes skal tilskrives den klippekorts-ordning, forhandleren opererer med.

Lemvig Data sælger klippekort på 10, 20 eller 30 timers konsulenttjeneste til virksomheder, som så kan "klippe" timerne, efterhånden som der er brug for dem.

Og denne metode har vist sig meget bedre for Lemvig Data end de abonnementsordninger, man før tilbød.

"Vi har forsøgt at sælge abonnementsordninger med faste priser, men det er svært herovre. Folk vil gerne betale for det, de faktisk får, og det vil jeg jo også selv," siger Preben Hove-Nyborg og fortsætter:

"Vi har rigtig stor succes med klippekortene. Kunderne får lidt rabat, og vi får nogle gode, loyale kunder. Administrativt er det også meget nemmere at skrive det på klippekortet i stedet for at sende dem en regning for et kvarter eller 20 minutters arbejde."  

Lemvig Data har ført klippekorts-ordningen siden august 2011. Idéen har de lånt fra CBC-kollegaen EDB Centret i Holstebro.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Digitaliseringsstyrelsen søger ny hovedleverandør til Borger.dk
Digitaliseringsstyrelsen søger med million-ordre ny hovedleverandør af en række centrale opgaver på Borger.dk i en fokuseret kontrakt, hvor man kommer til at samarbejde tæt med Netcompany.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.