Artikel top billede

Telia skruer op for LTE-nettet: Upload film med 40 Mbit

"Del film og musik", opfordrer teleselskabet.

Løfterne om at gøre det mobile bredbånd hurtigere med LTE begynder så småt at blive indfriet - i de mindste i hovedstadsområdet og i Danmarks øvrige største byer.

Telia har for eksempel øget upload-hastigheden, så selskabet nu kan love, at den bliver op til 40 Mbit.

Hidtil betød et mobilt LTE-bredbånd fra Telia en upload-hastighed på op til 10 Mbit.

"Det betyder, at kunderne nu kan dele film, musik og billeder lynhurtigt," skriver Telia frejdigt i en pressemeddelelse.

Downloadhastigheden er både før og nu op til 80 Mbit, og igen skal tallet læses med det lille "op til" foran.

I praksis skal man regne med højest at få det halve, oplyser selskabet.

Det er ikke kun fildelere af den slags, som RettighedsAlliancen gerne ville på brevfod med, som kan få gavn af den hurtige upload-hastighed på Telias mobile bredbånd.

"Med en upload-hastighed på op til 40 Mbit/s bliver det lynhurtigt at sende og dele store filer, og det er relevant i dag, hvor cloud-services og eksterne servere ofte bruges i virksomheder. Mange af vores kunder har mobile arbejds­pladser, og de kommer virkelig til at mærke en forskel, når de fx sender mails med PowerPoint-præsentationer, billedfiler eller andre store vedhæftninger," siger Morten Bentzen, der er erhvervskundedirektør i Telias mobilforretning.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.