Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

Brother vil ind på corporate-markedet

Ny printerteknologi til corporate-løsninger er det værktøj, der skal indfri Brothers ambitiøse vækstmål. Inden 2015 skal omsætning øges med over 50 procent.

CRN, Berlin - Den japanske printerproducent Brother lægger sig i selen for at komme tilbage på vækst-kurs. Printermodeller rettet mod corporate-markedet og en ny åben API-løsning er sammen med cloud-løsninger blandt de våben producenten vil tage i brug, for at nå målene fortæller Brothers topchef Terry Koike ved en stor presseevent i Berlin.

Mens forsikringen lyder, at Brother vil bevare deres gode forhold til de forhandlere, som i dag hjælper producenten ud på SMB-markedet, så betyder den nye strategi, hvor Brother også vil ind på løsningsmarkedet, at producenten er ude efter nye forhandlertyper.

"Vi har allerede diskret over de sidste tre år forsøgt at øge vores tilstedeværelse hos nogle af de større corporate-forhandlere, fordi vi vidste, at vi skulle til at gå i denne retning. VI kommer også til at fokusere mere på systemhuse. Men jeg vil godt understrege, at det ikke betyder at vi vil lade vores nuværende forhandlere i stikken," siger Chris Marshall, der er chef for Brothers Print og løsningsafdeling i Europa.

Brother vil med de nye tiltag øge den årlige omsætning fra 492 milliarder yen sidste år til 750 milliarder yen i 2015.

Centrale tiltag blive nye printerserier rettet mod corporate kunder. Brother vil også lave løsninger blandt andet med åbne API-interface til printerne, så kunder og forhandlere kan integrere printerne ind i egne løsninger. Samtidig kommer Brother også med egne softwareløsninger, der er målrettet mod det SMB-marked, hvor Brother er stærke i dag.

"Vi kommer til at bruge vores styrke i SMB-markedet til at bane vores vej ind på corporate-markedet," siger den europæiske printchef Chris Marshall.

Sammen med løsninger vil Brother også lancere print og service-løsninger i skyen.

"Vi skal tranformere os fra at være et hardwarefirme til også at blive et løsnings og service-firma," siger topchefen Terry Koike.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.