Artikel top billede

Elgiganten-stifter bliver medejer af Expert

En af de oprindelige grundlæggere af Elgiganten, Øyvind Tidemandsen, skal være Experts hemmelige våben i retailkrigen. Han skal hjælpe kæden med at vokse sig større.

Efter flere år med tab, går Expert-koncernen nu lysere tider i møde.

Det er i hvert fald planen, når kæden får tilført nyt blod i toppen af organisationen.

En af grundlæggerne og tidligere medejer af Elkjøp/Elgiganten, Øyvind Tidemandsen, træder ind i ejerkredsen hos Expert.

Planen er, at Øyvind Tidemandsen skal udvikle virksomheden sammen med majoritetsejeren AWilhelmsen.

Han får i øvrigt en plads i Experts bestyrelse, hvor han sammen med ledelsen skal arbejde mod, at Expert igen indtager en offensiv position.

"Øyvind Tidemandsen er nu, efter mange forhandlinger, kommet ind i ejerkredsen. Det er jo netop, så vi kan få sat skub i den rette udvikling, under hensyntagen til de bestående koncepter, men også et lidt fremadrettet, større koncept," fortæller Lars Christensen, der både er koncernchef og chef for Expert Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere