Edgemo dræner stadig Atea for ansatte

Forhandleren edgemo med tidligere Atea-chefer i spidsen har medvind og fortsætter med at ansætte. Selskabet har tydeligvis stadig en forkærlighed for Atea-ansatte.

It-løsningshuset edgemo a/s er begejstret for Ateas ansatte. Så begejstret, at halvdelen af de 18 medarbejdere, som figurerer på selskabets hjemmeside, har en fortid i Atea. Ligesom også de tre medlemmer af direktionen har arbejdet for Atea.

Edgemos medstifter og administrerende direktør Lars Andersen blev fyret fra Atea i april sidste år, hvorefter han sammen med Morten Arknæs og Kenneth Knude Jensen stiftede edgemo. Både Morten Arknæs og Kenneth Knude kom også fra Atea.

"Det eneste, jeg kan sige, er, at der er ikke fokus på, hvor de ansatte kommer fra. Jeg har ikke tallet på, hvor mange, der kommer fra Atea, men det er ikke flertallet," siger Kenneth Knude, der er konsulentdirektør for edgemo og tidligere var teammanager hos Atea.

Mindst 12 Atea-ansatte
I alt har i hvert fald 12 af edgemos medarbejdere tidligere arbejdet for Atea, så med mindre edgemo har rundet 23 ansatte, er det faktisk flertallet af medarbejderne, der er tidligere Atea-ansatte.

I den udsendte pressemeddelelse, der mest har karakter af en stillingsannonce, står der, at "virksomheden nu huser mere end tyve medarbejdere på kontoret i Hinnerup."

I december sidste år, blot en måned efter, at selskabet blev aktivt, havde det 13 ansatte og kunne kalde sig både Citrix guldpartner og næsten HP guldpartner.

Ud over, at edgemo gerne vil have nogle flere medarbejdere af "den rette støbning", står der i pressemeddelelsen, at Cembrit, Nordisk Hostingcenter og Region Nordjylland har valgt edgemo som deres nye it-samarbejdspartner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hvad skal der til for at opgradere fra Dynamics AX til 365?
En del virksomheder står - eller vil snart stå - over for et vigtigt valg. Skal vi opgradere fra Microsoft Dynamics AX til 365? I denne folder kan du se, hvordan du får det bedste beslutningsgrundlag med en struktureret proces for at analysere, klassificere og afveje alle de vigtige aspekter. DU FÅR BLANDT ANDET SVAR PÅ DISSE SPØRGSMÅL: • Hvorfor er forarbejdet vigtigt? • Hvilke områder skal afdækkes? • Hvordan kommer jeg i gang?