Artikel top billede

Edgemo dræner stadig Atea for ansatte

Forhandleren edgemo med tidligere Atea-chefer i spidsen har medvind og fortsætter med at ansætte. Selskabet har tydeligvis stadig en forkærlighed for Atea-ansatte.

It-løsningshuset edgemo a/s er begejstret for Ateas ansatte. Så begejstret, at halvdelen af de 18 medarbejdere, som figurerer på selskabets hjemmeside, har en fortid i Atea. Ligesom også de tre medlemmer af direktionen har arbejdet for Atea.

Edgemos medstifter og administrerende direktør Lars Andersen blev fyret fra Atea i april sidste år, hvorefter han sammen med Morten Arknæs og Kenneth Knude Jensen stiftede edgemo. Både Morten Arknæs og Kenneth Knude kom også fra Atea.

"Det eneste, jeg kan sige, er, at der er ikke fokus på, hvor de ansatte kommer fra. Jeg har ikke tallet på, hvor mange, der kommer fra Atea, men det er ikke flertallet," siger Kenneth Knude, der er konsulentdirektør for edgemo og tidligere var teammanager hos Atea.

Mindst 12 Atea-ansatte

I alt har i hvert fald 12 af edgemos medarbejdere tidligere arbejdet for Atea, så med mindre edgemo har rundet 23 ansatte, er det faktisk flertallet af medarbejderne, der er tidligere Atea-ansatte.

I den udsendte pressemeddelelse, der mest har karakter af en stillingsannonce, står der, at "virksomheden nu huser mere end tyve medarbejdere på kontoret i Hinnerup."

I december sidste år, blot en måned efter, at selskabet blev aktivt, havde det 13 ansatte og kunne kalde sig både Citrix guldpartner og næsten HP guldpartner.

Ud over, at edgemo gerne vil have nogle flere medarbejdere af "den rette støbning", står der i pressemeddelelsen, at Cembrit, Nordisk Hostingcenter og Region Nordjylland har valgt edgemo som deres nye it-samarbejdspartner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Pandoras store it-investeringer har ført til fordobling af onlinesalget under corona
Allerede inden coronakrisens indtog havde smykkegiganten Pandora investeret kraftigt i digitalisering. Det var de her investeringer, der var med til at fordoble Pandoras onlinesalg alt imens selskabets butikker var tvangslukkede.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.