Artikel top billede

Derfor måtte Dynacom lukke

Det var direktørens og en konsulents farvel til Dynacom, der fik ejeren til at lukke forhandlervirksomheden ned. Læs mere her.

I marts valgte tidligere direktør i Dynacom Ebbe Nybo samt konsulent Mathis Nybo at forlade deres stillinger i forhandlerforretningen.

"Vi var to medarbejdere, der i marts valgte at sige vores stillinger op. Vi havde behov for at komme videre og få noget frisk luft. Vi blev enige om, at der skulle ske noget nyt," fortæller Ebbe Nybo.

Ud over direktøren og konsulenten var der fire andre medarbejdere tilbage i Dynacom. De blev fritstillet, da det blev besluttet, at kundeaktiviteterne skulle sælges.

Denne beslutning blev træffet af auktionærerne, der tæller Zitcom, Ebbe Nybo og Mathis Nybo, hvor de to sidstnævnte tilsammen ejer ti procent, og Zitcom ejer 90 procent. Det fortæller Zitcoms direktør Pelle Martin Smidt.

Aftageren af kundeaktiviteterne, Skanderborg-Data, havde dog tilbudt enkelte medarbejdere at følge med til en ny arbejdsplads. I

Zitcoms fokus ligger på hosting, så det var naturligt, at afslutte Dynacoms aktiviteter, da direktøren og konsulenten meldte deres afgang. 

"Zitcom lever jo af at hoste, så de har ikke noget kendskab til den forhandlerforretning, som Dynacom var. Så de valgte at fokusere på hosting og sælge kundeaktiviteterne i Dynacom til Skanderborg-Data i stedet," fortæller den tidligere Dynacom-direktør Ebbe Nybo.

"Vi besluttede at fokusere på vores kerne-hosting-forretning. Vi fandt en god løsning ved at lade Skanderborg-Data overtage aktiviteterne," siger Pelle Martin Smidt.

At det lige blev Skanderborg-Data havde Ebbe Nybo ingen indflydelse på. Men han peger på, at Zitcom og Skanderborg-Data har haft et mangeårigt samarbejde og har adresse på samme vej i Skanderborg, og det bekræfter Zitcom-direktøren.

"Skanderborg-Data ligger få hundrede meter fra os, og vi har tidligere haft et godt samarbejde med dem. For os var der ikke nogen mere nærliggende at lade kunderne overgå til," siger Pelle Martin Smidt.

Ebbe Nybo startede i april som key account manager hos WWI A/S. Det samme gjorde Mathis Nybo, der dog har fået titel af systemarkitekt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere