Artikel top billede

Steffen Meyer kommer til EG NeoProcess fra en ledende stilling hos Mark Information.

EG kaprer chefer fra Logica og Mark Information

Dynamics AX-partneren EG NeoProcess henter to direktører fra henholdsvis Logica og Mark Information.

EG NeoProcess, der er Microsoft Dynamics AX-partner, har netop ansat Kim Wolters fra Logica som ny direktør med ansvar for leveranceorganisationen.

Herudover har selskabet som ny salgsdirektør ansat Steffen Meyer, som gennem godt syv år har stået i spidsen for Mark Information. Nyansættelserne understreger ifølge en pressemeddelelse selskabets ambition om at blive intet mindre end "verdens stærkeste AX-partner og den mest attraktive virksomhed for AX-konsulenter."

Læs mere:


"Ja, det lyder som en vild ambition, men husk, at AX har sin oprindelse i Danmark. Det betyder, at de bedste kompetencer i hele verden på AX, de sidder i Danmark," siger selskabets administrerende direktør Søren Skovbølling.

Han mener, at det faktum giver de danske Dynamics AX-huse en tre-fire års forspring i forhold til resten af verden.

Ekspanderer på internationale markeder

Virksomheden, der blev overtaget af EG i januar 2011, har hevet så mange nye projekter hjem, at det gennem det seneste halve år har været nødvendigt at ansætte 40 AX-konsulenter.

EG NeoProcess' ambition betyder, at der skal ekspanderes på de internationale markeder.

"Vores ambitiøse mål er også et signal til omverdenen om, at nu stiler vi virkelig højt, og en af vejene til det er at blive en global virksomhed," siger Søren Skovbølling.

Måske Fjernøsten

Han peger på Fjernøsten som et af flere potentielle områder for Neoprocess at satse på.

"Når vi kan konkurrere på det danske marked, hvor der er relativt mange udbydere, så er der enorme muligheder på de udenlandske markeder, hvor antallet af konkurrenter ikke er helt så overvældende," siger Søren Skovbølling.

Læs mere:
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere